Underbart

Smärtan ifrån gårdagens stadsvandring e borta:), har bara lite ont, men det kan man ju stå ut med. Det va ju tur det för jag ska in och göra stan idag med. Men nu behöver jag inte gå så långt. Ska till apoteket, fick veta igår att min odling gav resultatet = njurinvägsinfektion, och hämta pencelin. Och sen blir det barnmorskan. Ska mäta magen och gå igenom mina andra förlossningar.

Pust suck och stön!

Ja överskriftern säger allt. Det va ungefär så det kändes när jag gjorde stan idag. Hade en tid att passa klockan 11 idag inne i stan. Fick en bra parkering:). Skulle sedan handla inför påsken när jag endå va inne i stan. Men vilken trafik det va:(, har affären precis framför mig, ska bara över korsningen, men det var bara omöjligt. Så det var bara att parkera en bra bit bort. Kommer fram till affären och upptäcker att jag inte har någon peng till kundvagnen. Ringer och pratar med min älskling som tycker att jag ska komma hem och åka tillbaka till affären med honom senare så han kan hjälpa mig, i och med min kraftiga foglossning och sammandragningarna jag har. Tror ni jag gjorde detta?! Så jäkla enveten jag e så går jag ju självklart in, tar två korgar som jag fyller. Men jag drog ju inte med dom hela tiden. Jag ställde dom lite var stans. Fick gå till bilen två gånger. Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit, har bara tatt det lugnt. För nu känns det att jag lever. Fördelen e ju endå att jag har handlat färdigt inför påsken och att kunderna inne på COOP var välldigt snälla och flyttade på sig när jag kom:). Det är inte vanligt att folk gör det speciellt inte när det e mycket folk, som det va idag, fastän jag har en jätte mage nu. Jag hoppas att jag har mer posetivt att skriva om imorgon:).

En bra dag:)!

Va ju hos läkaren idag och det gick jätte bra:). Hade öppnat mig lite men det va "inne" inte "yttre". Livmoderhalsen va lite kort, men det va ingen fara:). Blev endå fortsatt sjukskriven i och med min foglossning. Men det är endå skönt att jag kan "leva som vanligt". Och nu är det inte såå lång tid kvar:).

Skit och:(!

Har varit sjuk i ett par dagar. Har inte orkat att blogga på ett tag. Och inte nog med det, så gick datan sönder, så nu har jag en annan tillfällig data tills vi har köpt en ny. Har inte hänt så mycket det senaste dagarna i och med att jag mest har legat med feber:(. Imorgon ska jag på läkarundersökning för att kolla om jag har öppnat mig något. Och det hoppas jag att jag inte har gjort.

Vill inte ha mer snö:(!

Åkte nu på eftermiddagen till älsklingens ex och käka pizza *mums*. Hörde nu på nyheterna att det har snöat en hel del på vissa håll i Sverige. Fick just nu se på vädret att det ska komma hit:(. Jag vill inte ha mer snö nu. Började hoppas på våren men tji fick jag. Den kommer väll någon gång. Sitter nu och kollar på JOHAN FALK Leo gaut, en bra film:), andra gången jag ser den. Har inte hänt så mycket mer sen jag blogga sist.

Söndag = Slappdag:)!

Blev ingen körslagen igår. Älsklingen ville kolla på family guy istället. Men till min överraskning kom the green mile kl 21 på 6:an:). Såg väll den för femtielvte gången. Men den är ju så bra, så den kan jag se hur många gånger som helst. I dag har det varit en lugn dag. Gick inte upp förräns strax innan 10 idag, men då va jag för en gångs skull utvilad:). Har tittat lite på handikapp-OS, suttit här vid datan och nu är det skidor på tv. Resten av dagen blir ganska så lugn. Nu har äntligen solen tittat fram:) Det har varit mulet och kallt här hela dagen förutom en stund i morse, när jag låg och sov, kikade solen fram lite. Ska kanske kolla på johan falk ikväll på tv. Har sett den innan, men den är så bra så jag kan se den igen. Om det inte kommer något annat på tv då.

Strålande dag:)!

Ja då har solen äntligen kommit till Strömstad med till slut:). Kanske det kan smälta bort lite mer snö nu då. Älsklingen har varit i skogen och jobbat idag som han brukar på helgerna. Fick hämta han förut då han har väldigt ont i ryggen. Så nu ligger han och sover en stund, så då ska det väll snart gå över. Inget roligt jobb det där:(. Fick veta att han höll på att få en stock över sig som kom farandes. Hade den träffat honom, hade den träffat över benen och det hade ju inte blivit så lyckat. Det hade blivit gipps:(. Vill inte släppa ut han i skogen nått mer då jag för höra om nya nära olycker varje gång han kommer där i från:(. Men då är det ju endå tur att han inte är ensam i skogen. Grannen hann att varna han i tid denna gång:). Själv har jag suttit här vid datan och jagat djur som inte lyder. Speciellt katten Cider. Så har jag gjort lite lunch till älsklingen. Det blev det han älskar = mackaroner och bacon med ketchup. Ni som inte vet så kan jag inte alltid röra mig så mycket just nu då jag har kraftig foglossning och sammandragningar, så jag ska inte röra mig så mycket, för då riskerar jag att jag börjar öppna mig och det är INTE bra:(. Som jag har skrivit tidigare, så har jag fått en akut-tid till barnmorskan, ska dit nu den 25:e och jag längtar dit. För då ska jag få en tid till undersökning och kolla om jag har öppnat mig något. Resten av dagen blir lugn. Tänkte jag och älsklingen skulle gå på långpromenad med Rambo, men nu verkar det som att det inte blir av eftersom älsklingen inte är bra. Själv kan jag inte gå så långt med han för han kan dra omkull mig hur lätt som helst då jag inte är så stark just nu. Ikväll blir det mys med älsklingen, lite god middag och kolla på körslaget.

Det va bra de:)!

Nu åkte den, lilla underhållande, gulliga farbron ut från let´s dance. Men det var väll endå väntat. Nog för att han är lite gullig och underhållande, men dansa kunde han ju inte. Så nu fick det vara hans tur att åka ur. Tråkigt att andra som har varit duktiga har fått åka ur före honom:(, men, men, så kan det vara. Förutom att titta på let´s dance (eller snarare lyssna och titta med ett halv öga och det andra ögat på datan) så har jag gjort massa saker idag. Gick upp klockan 7 idag *gäsp*. Åkte till en annan stad någon mil här i från och köpte en jätte säck med pellets till Rambo. Sen fick vi för oss att vi skulle åka upp till Nordby och där hamnade vi. Var där och kikade lite och upptäckte att apoteket har blivit omgjort till kronan (ja det va säkert ett tag sedan tycker ni, men när man bor ute på landet så hänger man inte med så mycket *s*). Va och luncha på McDonnalds *mums*, innan vi lämnade Sveriges näst största köpcentra. Stanna på vägen för att handla lite i mataffären. Väl hemma på parkeringen så ringer ju förstås en granne som bor en bit bort och undrar om inte vi kan åka till systembolaget åt honom, så det va ju bara och köra in till stan igen och hem till han och lämna detta. På eftermiddagen åkte vi hem till älsklingens ex och käka pizza *mums* (det blev en dag i icke viktväktarnas tecken *s*, men nu när jag är gravid så bryr jag mig inte). Ni som har hängt med här på min sida vet att dom har haft en hund ihop som vi nu har. Därför åker vi dit ibland och hälsar på så hans ex och hennes barn, så dom får träffa Rambo ibland. Nu när vi har kommit hem så blev det lagom till let´s dance. Nu är väll det nästan snart dax för att nana

Hjälp!

Ja, jag säger bara hjälp! Har precis sett färdigt på Sveriges värsta bilförare på tv4. Skulle jag se någon av dom här i trafiken skulle jag åka hem väldigt fort. Men det är också ett ganska roande och roligt program. Speceillt dom här bröderna är ju för roliga:). Nu har det börjat en film på kanal 6, som jag och älsklingen ska kolla på.

Ser ut att bli en bra dag!

Ser ut som Rambo och Cider kan bli vänner. Cider står här och dricker vatten och Rambo äter snällt sin mat. I dag blir det en lugn dag. Har inte såå ont idag, men känner ändå av lite fortfarande efter stadspromenaden igår:(. Sen kan det nog vara bra att jag vilar till mig så jag inte öppnar mig. Har börjat noja mig för det, då det känns som jag har gjort det:(. Ska ner en sväng till den lilla affären, sen ska jag nog kolla på någon bra dvd-film med älsklingen och bara ha det mysigt:)

Underbart

Våran katt som löper är nu helt tyst för ovanlighetens skull. Cider har gått och laggt sig på min bandspelare och somnat, Rambo ligger i sin säng och sover och älsklingen som inte känner sig riktigt bra ligger här i soffan och snarkar. Putter lite på han då blir han tyst en stund. Kan det bli bättre:). Helt alena med lite kaffe och en bra film nu klockan 21 på 6:an, hoppas jag i alla fall att den är. Verkar vara en bra film enligt reklamen. Så nu lägger jag upp fötterna (ingen ser mig *s*) och bara tar det siesta:)

Lite bättre

Stackars Rambo med tratten. Nu går han på pencelin så snart ska det väll bli bra så han kan bli av med den. Ligger här och sover i sin egna säng Styvdotterns katt, Cider, är ju lite rolig. Brukar lägga sig på tv:n och sova ibland. Ibland hoppar hon upp där och försöker att fånga det som rör sig på tv:n med tassen *s* Har varit hos läkaren idag och fått min sjukskrivning för foglossningen och sammandragningarna. Gick sedan bort till försäkringskassan och lämnade det, så det blev en liten promenad idag med, och det känns:(. Fick en akut-tid av min barnmorska idag. Hon ville kolla upp så jag inte har öppnat mig redan, så jag inte föder för tidigt, och det har jag verkligen ingen lust med. Jag är ju bara i vecka 23 nu. Annars blir det ju till att ligga inne på sjukhus och det är ju inget kul alls:(. Så jag hoppas på det bästa. I morgon ska jag ligga i soffan och röra mig så lite som möjligt. Det kändes i morse när jag vakna att jag fortfarande har väldigt ont sedan promenaden i stan igår och så va jag tvungen att gå runt idag me:(, så i morgon blir det vila. Resten av dagen blir det att titta på tv och bara ta det lugnt.

Kunde ju varit bättre:(

Rambo blev inte av med tratten idag:(. Det va lite irreterat efter det att vetrinären tog stygnen på han. Har varit hos barnmorskan idag då jag har haft väldigt ont. Visade sig att jag måste ta det väldigt lugnt då jag har sammandragningar:(, det kan vara så att jag öppnar mig för tidigt och det känns:(, hade så ont när jag kom hem så jag håller på att gå i bitar:(. Ska tillbaka till läkaren imorgon och få min sjukskrivning. Det får räcka för bloggande idag. Ska vila en stund nu.

Äntligen åker den av!

Va uppe med tuppen idag, redan klockan 7 *gäsp*. Ska till läkaren med våran hund, Rambo idag. Han ska ta stygnen efter sin kastrering och då äntligen bli av med struten:). Den är jobbig både för honom och för oss. Han har lite svårt att beräkna avståndet hela tiden nu när han har den. Går in den med den överallt, även oss *aj*. Sen blir det lite ärenden på stan. Styvdotterns katt är lite busig. Har höllt igång inatt igen:(, har sovit lite dåligt för detta. Sen fick jag lära mig att man ska logga ur älsklingens msn innan man försöker somna, va lite liv på den i natt:(. Får sova midda sen när jag kommer hem efter allt.

En strålande härlig dag:)!

Ett riktigt härligt väder ute idag:). Har kört in grannen till stan fram och tillbaka på förmiddagen. Tog en runda genom centrum med bilen på tillbakavägen, va riktigt härligt. Jag och älsklingen har varit hos en granne en bit bort nu på eftermiddagen och flyttade på en traktor. Tog en stor omväg på tillbakavägen i det fina vädret:). Det ligger fortfarande mycket snö kvar här, tråkigt nog:(. Nu vill jag ha sommar och sol. Just nu längtar jag hit Resten av dagen blir lugn. Titta lite på tv och mysa med älsklingen. Foglossningen är inte så trevlig idag:(.

Fel låt vann!

Så här kunde det slutat med våran tv igår. Här tyckte vi att fel låt vann. Det är våran mening i alla fall. Men smaken är ju olika visade det sig. Folk får ju tycka vad dom vill:). Roligt för tjejen som vann:), men låten, enligt min mening, var inte bra. Tittade på en bra film efteråt (kommer inte ihåg vad den heter), medans min älskling snarka gott. På natten blev jag dålig i magen, så det blev några toalettbesök. Tror jag åt för mycket mat. Min mage är lite känslig. Somnade sent, men kom upp vid 8 ändå, så nu e jag ganska så trött. Ont har jag inte idag:), inte än i alla fall och det är ju ett stort pluss:)! Vädret har svårt för att bestämma sig idag. Ibland är det sol och ibland mulet. Får hoppas att den lilla solskenen vi har idag ändå lyckas få bort lite mer snö. Har börjat tröttna på snön så mycket nu. Nu vill jag ha vår! Resten av dagen blir lugn. Kanske gå ut på en promenad med hunden sen, om inte älsklingen hinner hem i från skogen. Han är och kollar på ett nytt jobb. Han är ute i skogen och jobbar på helgerna ibland för att hjälpa våran granne, så han slipper att jobba ensam. Det är ju ett ganska så farligt jobb att fälla träd så det är ju alltid bra att man är minst två. Ikväll blir det väll att kolla på någon bra film med älsklingen.

Ännu en härlig dag:)!

Gick upp tidigt idag, redan klockan 7. Skulle uträtta lite ärende med älsklingen innan han skulle ut till skogen och jobba. Har varit hos hans ex och hennes barn, som ville hälsa på hunden. Var sedan på bolaget åt grannen och sedan handla vi lite mat. När jag kom hem va jag så trött så jag däckade och sov i 2 timmar:), det var jätte härligt:). Solen har skinit här i dag med och vädret har varit alldeles underbart. Var ute på en lite längre promenad med hunden idag. Så det har varit en härlig dag utan några större smärtor:). Ikväll blir det god middag och mys till melodifestivalen med älsklingen. Det blir nog Timoteij som får min röst, tycker dom är bra:).

Sikken härlig dag:)!

Solen skiner idag:), det kan ju inte bli bättre. Känner mig ganska så bra idag me faktiskt, men igår va det inte trevligt:(. Hade sådan smärta så jag trodde jag skulle gå i bitar på eftermiddagen:(. Men det gick över in på natten. Nu e det ganska så bra igen. Va ute med hunden förut då min älskling e ute i skogen och jobbar idag:(. Det e en ovanligt stor dobberman och han e ganska stark. Han satte en jäkla fart helt plötsligt så jag flög efter, nära på att jag ramla:(. Men det känns ganska så bra ändå:). I dag har det inte blivit så mycket mer än lite tv. Ikväll blir det väll någon god midda med älsklingen och lite mys till let´s dance:).

En härlig dag fastän det e trist väder!

Gick upp tidigt idag, redan klockan 07:30, efter en dålig natt sömn. Vakna av att jag hade ont i höften:(. Tog en stund innan jag somna igen, men känner mig ändå ganska så pigg och på alerten idag:). Har inte så ont idag:) *kors i taket* *s*. Har i och för sig inte varit ute med hunden idag än, har mest tagit det lugnt och det gör ju sitt:). Styvdotterns busiga katt, Cider, kan inte bara vara jobbig, hon kan vara rätt så rolig me. Fick se hur hon låg på tv:n och hängde över bildrutan med huvudet och ena tassen och jagade dom som åkte slalom på tv *s*. Fick just serverat frukost av min älskling:). Vi äter frukost sent här, då vi båda har svårt att äta på morgonen. Idag eller i morgon blir det att åka å handla lite mat och göra andra ärenden på stan. Funderar att göra något som jag inte brukar göra, skjuta fram det till i morgon. Det e ju så typiskt nu när man inte har så ont idag. Det lär ju inte bli bättre imorgon, men en dag som jag inte har så ont hade varit himmelriket:). Annars blir det lugnt idag. Titta på lite skidor på tv och så blir det väll någon bra film ikväll. Kommer det inget på tv så får det bli dvd-film. Tråkigt väder e det ute me. Imorgon ska det ska komma snö:(. Vill inte ha mer snö nu. Hoppas solen kikar fram snart igen.

En härlig dag:)

Fick lite sovmorgon idag, härligt:). Älsklingen hade gått ut med hunden så jag har sluppit det än så länge:). Vakna av att jag hade ont som vanligt, men det känns lite bättre nu:). Har börjat få lite vårkänslor:). Tittar man inte ut och ser all snö som ligger kvar här och bara känner solstrålarna leta sig in genom fönstret så lurar man ju sig själv lite om att det har blivit vår på riktigt:). Resten av dagen blir det att titta på slalom, slappa lite och gå ut i det fina vädret en stund. Ikväll ska det tydligen komma en bra film, så det blir väll att kolla på den:).

Kunde ju varit bättre

I lördags va min älskling i skogen och jobba med att fälla träd. Då slant han så han vrickade foten:(, foten svullna upp och han kunde knappt gå. Roligt då när vi har en hund vi måste gå ut med och jag har foglossning. Har haft svårt att somna nu när foglossningen har blivit ännu värre och min höft som jag har haft problem med i flera år värker destu mer nu när man får gå ut med hunden. Katten vi passar åt min styvdotter e överallt på nätterna. River ner allt i sin väg, så det gör ju inte att man sover för det:(. Snart kanske det blir en resa ner till svärföräldrarna, då blir det väll lite lugnare.

Kan det bli värre?!

Har inte bloggat på ett tag. Har kännt mig skit. Foglossning och mensvärk som förvärkar typ:(. Har fått ont i en muskel i magen som låser sig ibland, kan knappt hosta eller resa mig upp själv ibland:(. Har varit och hälsat på svärmor och svärfar. Va där i från onsdag till torsdag. Hjälpte svärmor och svärfar att handla lite. Eftersom vi inte hämta katten hemma hos styvdottern sist, så hämta vi den på vägen hem igår istället. Så nu har vi en dobberman, två katter och en dansmus hemma. Inatt va det e jäkla liv på katterna. Men dom vänjer sig väll snart vid varandra hoppas jag. Fick hem ett mobilt bredband från ice.net igår, men det funkar ju fan inte här hemma. Det ska vara 90% täckning, bäst vid kusten. Och det ska gå in på 3G:s nät. När vi inte fick det att funka så ringde jag till dom. Då säger fanskapet att det inte funkar hemma hos oss för det finns ingen täckning:@. Men det konstigaste är att vi bor nära kusten, dessutom nästan precis vid motorvägen och vi har ett mobilt bredband som är 3G. Hur fan förklarar dom det?!. Som tur e har vi 14 dagars ånger-rätt så det e bara att skicka tillbaka skiten. Idag blir det en lugn dag som vanligt

Bebisens hjärtslag:)

Gick upp vid 10 idag. Har varit hos barnmorskan idag och lyssnat på bebisens hjärtslag. Det va inte så lätt då den inte ville ligga still. Men lite fick man höra endå:). Fick en remiss me så jag kan få hjälp med min foglossning hos en sjukgymnast:), får hoppas att det hjälper, har ju en del av graviditeten kvar att gå. Har suttit en del vid datan idag. Har gjort en ny mail till min älskling och lagt ut en annons åt honom i en tidning. En sak som har retat upp mig idag, det e att samhället vi lever i e inte bra. När vi människor behöver hjälp finns den inte. En närastående till mig behövde hjälp med en sak, men verkar bli nekad, det blir helt enkelt för krångligt. Det e sjukt, helt jävla sjukt:(. Nu på kvällen har det varit ganska så lugnt. Har tittat lite på tv med älsklingen och kollat lite på olika tidningar på nätet för annonsering. Nu e det tack för kaffet för idag. Ska försöka att somna normal tid idag.

Vill sova!

Igår blogga jag inte, brukar ju göra det varje dag. Sov nästan bort hela dagen. Gick inte upp förräns vid 12. Somnade inte förräns vid 2. När vi kom hem på kvällen innan upptäckte vi att katten löpte. Hon gick runt och skrek hela natten, men gubben sov och snarkade:(, så jag trodde taket skulle lyfta. När jag äntligen höll på att somna får jag ett reklam-sms från telia. Hur jävla dumma får dom lov att vara egentligen, skicka ett sms klockan 1:30 på natten:(. Dagen blev som vanligt, ganska lugn. Tittade på hockeyn på kvällen och såg när Canada vann OS-guld, riktigt roligt tycker jag:). Tittade så klart på OS-avslutningen på natten. Hade ju vänt på dygnet så fint endå.