PAUS!

Nu har jag en del roliga saker att göra innan bebisen kommer. Det är ju ett tag kvar, men man vet ju aldrig om den kan komma lite tidigare. Ska iväg och shoppa lite barnvagn, bilbarnstol och andra roliga saker. Och så ska jag göra iårdning där bebisen ska sova, så det blir fint. Får se när jag får tid att komma in här och blogga lite mer. Kanske kommer lite roliga och fina bilder på det jag har köpt.

Tur!

Har inte bloggat på ett tag. Har inte haft lust till det då det har hänt tråkiga saker som jag inte skriver om här. Men det har hänt roliga saker med:).
I torsdags....
va jag och älsklingen ute och gick lite. Kollade lite på byxer till älsklingen och så va vi och käka pizza ute:P.
Vi har haft lite planer på att byta bil, så vi kollade på en bil på kvällen, men det va inget att ha. Hade med oss två vänner med. En kompis som har träffat en tjej från turkiet, så jag fick öva lite på min engelska och det gick bra:).
Köpte lite godis på vägen hem som jag och älsklingen hade till myset på kvällen.
I fredags....
jobbade älsklingen så då va jag hemma ensam hela dagen:(. Satt lite här vid datan, diskade, vattnade blommor, gick till affären och handlade och så lagade jag lite mat till älsklingen när han kom hem. Efter maten åkte vi en runda. På kvällen myste vi till tv:n.
I dag.....
har vi varit inne i stan och kikat lite på morgonen, varit i mataffären och handlat lite och på hemvägen åkte vi förbi en bekant för att hämta en nyckel. Väl hemma satt vi vid datan och kikade lite, annars har vi bara slappat och så blir det nog resten av dagen. Ska käka lite marinerad fläskfile med stekt potatis och brunsås till kvällen och så blir det mys med godis till melodifestivalen. Tråkigt att sverige inte är med, men det va väntat för mig och älsklingen då vi inte tyckte om låten.
Överskriften.......
Ibland när det kan vara tungt är det tur att jag har min älskling som ALLTID stöttar mig, för det kan behövas ibland.

Sviken!

Vakna vid 5:30, oxå en dum tid att vakna på och vara klarvaken:(. Lyckades somna om och vakna vid 8 igen och gick upp.
Åkte in till försäkringskassan och skulle försöka få lite hjälp med lappen jag nu har fått efter 8 veckors väntan. Jag är ju som sagt sjukskriven och har varit det nu ett tag. Men det började med att försäkringskassan klanta sig och skickade lappen jag ska fylla i till fel adress (försäkringskassan i ett nötskal, ska ju alltid krångla). Men eftersom man blir lite osäker med dom lapparna och rädd att fylla i fel så åkte jag dit. Så nu ska det äntligen bli fart på grejerna, enligt damen i kassan i alla fall.
När jag kom hem fick vi lite besök av några vänner som var på genomresa. När dom hade åkt käkade jag och älsklingen pizza till lunch.
Har varit ute med hunden och hjälpt älsklingen lite som håller på att koppla el på en mb-track.
Och nu till överskriften......
Den säger exakt hur det känns just nu. Känner mig fruktansvärt sviken av en viss person som skulle hjälpa bland annat mig med en sak, och några andra blir oxå drabbade över detta. Tycker det är fruktansvärt tråkigt och jag blir väldigt besviken:(. Kan inte skriva mer om det.

Resa!

Har inte bloggat på ett tag då vi har varit på resande fot!
I Söndags.....
gick jag upp vid 7:30, vi skulle iväg och kolla på ett jobb älsklingen ska göra 15 mil här ifrån. Eftersom vi känner folk där tog det nästan hela dagen. Käkade pizza där till lunch. Sen va det raka spåret å hälsa på svärföräldrarna. Dom bjöd på pizza till midda, men då delade jag och älsklingen på en pizza. Vi sov över där.
I måndags....
fick jag lite sovmorgon till klockan 8:30. Blev lite pizza över sedan middagen dagen innan som jag åt till frukost. Sedan åkte vi iväg och uträttade lite ärenden. Vi åt middag hos dom innan vi åkte hem till kvällen. Va ganska trött när vi kom hem igen, så kvällen hemma blev ganska lugn.
I dag......
har jag känt mig ganska trött, så jag har vilat en hel del idag. Har varit ute med hunden, varit iväg och handlat lite, fixat med tvätten, middagen och disken.
Nu ska jag och älsklingen mysa till en film.

Sikken dag

Kunde inte somna i natt, gick bara inte:(. Somna klockan 5:30 och vakna klockan 13.
Har endå hunnit med en del. Började med att ta en promenad med hunden i det fina vädret. Åkte sen och tanka bilen och handla lite mat. Väl hemma totalstädade jag bilen innvändigt och tvättade alla mattorna.
Sen blev det lite midda. Då blev det marinerad fläskfile med stekt potatis och brunsås. Sen diskade jag och gick sen ut med hunden på en promenad. När vi kom hem duchade jag han. Badrummet blev taget det med på köpet *s*. Hela badrummet va dränkt med vatten när jag var färdig med hunden. Men han blev ren och jag tog mig en duch efteråt.
Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma in från sitt så ska vi mysa till en film:)

Herregud va varmt!

Vakna vid 8:30 och gick upp.
Värmen är avstägnd ändå har vi ca 30 grader inne:(. Fläkten står på för fullt. Jag är redan varm som jag e i och med att jag är höggravid. Och jag säger bara det, ALDRIG höggravid en sommar igen. Jag får torka bort svetten stup i ett med papper. Dushade kallt förut men det höll i typ fem minuter, sen va jag lika varm igen.
Idag har jag annars tvättat lite, dammsugit, diskat och vilat lite, känner mig helt färdig i hela kroppen. Djuren ligger avslagna på golvet. Vart i affären och handlat lite. Älsklingen är ute och sliter som vanligt.
Resten av dagen blir ganska lugn. Ska kolla på film och mysa med älsklingen i kväll när han har jobbat färdigt.

Sikkert oväder!

Vakna första gången av hostan klockan 5:30, va då så trött så jag somnade om ganska så snabbt igen. Vakna klockan 8:30 igen och gick upp.
Jag och älsklingen åkte då för att köpa mat till han. När vi åkte hem igen, kom det sånt osk -och regnväder så vi fick stanna på vägen. Och det va vi inte ensamma om. Det gick inte att se vägen ens:(.
Väl hemma käkade vi lite sen däcka jag. Det är så varmt inne och jag är ju varm som jag är av graviditeten, så jag har varit ganska så slö nu i ett par dagar.
När jag lyckades vakna till liv igen åkte jag och älsklingen på en lien biltur och fikade i bilen eftersom det regnade ute. Vi parkerade vid en sjö på en landsväg och det va jätte mysigt.
På vägen hem köpte vi pizza. Och nu kollar vi på film.

Äntligen lite sommarvärme:)

Vaknade klockan 8:30 och gick upp. Sen åkte jag och älsklingen till ett köpcentra och handla. Nästan hela dagen gick. Men vi hade en del att uträtta. Va på apoteket, rusta, mataffären och djuraffären. Käkade på McDonnalds me:P. Och vilken värme det har varit ute me:). 20 grader har vi haft som mest.

Nu nalklas det snart midda. Det blir marinerad kotlett med stekt potatis och brunsås:P.

Sen ikväll blir det mys till en bra film med älsklingen och lite godis då:)




Vart på tur!:)

Vakna klockan 6:30 efter en kort natt sömn, och steg upp. Kollade lite på film, och somnade om igen till klockan 12.

Då åkte jag och älsklingen en mysig liten väg till norge och stannade till på ett jätte mysigt ställe vid en sjö:). Där satt vi på en parkbänk med hunden en liten stund. Fick en liten blomma av älsklingen♥:).
Sen åkte vi och köpte pizza som vi tog med hem:P.

När vi kom hem målade älsklingen lite och sen kollade vi på film.

Resten av kvällen blir lugn. Ska mysa med älsklingen till en bra film:)

Orkade inte blogga igår!

Gick upp vid 6:30 igår. Hostan va kvar som vanligt:(, men den börjar avta:). Följde med älsklingen till grannens garage där han skulle göra det sista med mb-tracken. Gick hem en sväng och gjorde lite frukost som jag tog med bort.

Blev lite rastlös av att sitta där så jag gick och tvätta av våran och grannens bil, (den råkade stå brevid så han hade tur *s*). Tvättade även av utemöblerna.

Va hemma lite och dammsugade av lägenheten, tvättade och diskade.
Har missat mina gärntabletter i ett par dagar så det va nog därför jag kännde mig så trött, för jag tycker inte jag gjorde så mycket ändå.

Kom in klockan 21:30 för dagen, tog mig en dush och vräkte mig i sängen till en film.



                                      I DAG!

Idag gick jag upp vid 8. Gjorde mig iårdning. Sen drog jag, älsklingen, styvsonen och grannen in till stan. Vi handlade lite mat och jag va och hämta ett rek-brev. Det va om att mitt körkort skulle förnyas. Fick det skickat så för att jag har haft problem med adressändringen. Men det är ju posten i ett nötskal.

Väl hemma igen packade vi in styvsonens packning i bilen, så körde jag han till bussen. Han åkte hem idag.

Nu har jag diskat och börjat med maten. Det blir marinerad skinksnittsel med stekt potatis och brunsås *mums*.

Ikväll blir det myspys med älsklingen till någon bra film ♥.

Underbar dag!

Vakna vid 5:20 av en hostatack:(. Va uppe och hosta och spotta ett par gånger och drack lite vätska och somnade igen vid 6. Vakna vid 10 igen och gick upp, så det blev ett par timmars sömn i alla fall:).

Åkte iväg med styvsonen och handla lite färg, va på systemet åt grannen och va i affären och handla lite mat. Då spöregnade det ute till och från. Regnet gick över för att komma tillbaka lite då och då.

Va ute en sväng och kolla när några grannar och älsklingen fixade lite med mb-tracken. Och så va jag och hälsa på en annan granne. Det är så underbart nu när jag kan röra mig lite mer och inte känner av foglossningen så mycket:).

Nu på kvällen har det inte regnat så mycket så jag och älsklingen gick på en långpromenad med hunden i det varma vädret. Sen åkte vi på en liten biltur med grannen och kollade vyerna runt omkring och kollade på en massa rådjur, riktigt trevligt:). Nu sitter vi och kollar på sagan om ringen del 1.

Vill bli frisk nu!

Tittade på en grymt bra film igår, men slutet kunde ju varit bättre Knowing hette den.

Hade en välbehövlig sovmorgon i morse Gick inte upp förrän vid 10:15. Tog sista pencelinen för njurarna igår. På kvällen hade jag ont i dom typiskt nog. Men nu har det gått över igen, får hoppas att det förblir så, för nu är jag trött på alla njurinvägsinfektioner.

Har varit iväg och handlat lite mat nu på förmiddagen, blev aldrig så igår. Har varit ute en sväng men det blåste för mycket kallt så jag gick in igen. Är fortfarande inte helt bra i halsen.

Ska ställa mig och diska lite och sen blir det marinerad fläskfilé med stekt potatis och brunsås:P.

Resten av dagen blir lugn Ska kolla lite på film sen med älsklingen och styvsonen.

HOST!, HOST!

Vakna klockan 5:20 och hade världens hostatack:(. Drack lite vatten och käka ren honung. Till slut kunde jag somna om. Vakna sedan vid 8:00 igen och gick då upp.

Älsklingen skulle hämta en bil hos en grannen innan klockan 9. Han ska byta baklucka på hans bil. Men då måste han måla den först i samma färg som bilen. Anledningen till detta var att han hade kört in i något på sin gård så det va glassplitter i bagagen som jag har dammsugit upp.

Ska dammsuga lite här inne med, och sen ska vi iväg och handla lite när älsklingen är färdig.
Annars blir dagen ganska så lugn, känner mig inte helt hundra procentig än i och med hostan och halsont.

Halvkass och trött!

Det känns lite bättre idag, men är välldigt trött. Gick upp vid 7:30.

Har varit iväg och köpt lite färg, annars har det varit lugnt. Ska lägga mig coh vila lite.
Resten av dagen blir lugn.

Sjuk!:(

Vakna klockan 7.30 idag efter en god natts sömn. Känner mig skit i dag:(. Ont i halsen, hostig och febrig, så det  har inte blivit mycket gjort idag. Får hoppas att det går över snart. Hoppas på att att jag bara inte tappar rösten, har inte så lätt för att prata:(.

Kallt!!

Somnade klockan 12 igår, vakna igen vid 3:30 med värk i ena benet, sånt där som man kan få när man är gravid. Inget kul alls. Va helt klarvaken en stund tills jag äntligen kunde somna om.

Vakna klockan 8:30 igen av att min älskling lade en plockad blomma på min mage ♥:).

Mår fortfarande lite krassligt idag:(, så dagen har börjat lugnt. Har ätit lite lunch.
Ska nu ta och dammsuga och diska lite.

Solen lyser ute i mellanåt, men det är inte varmt. Det blåser ganska så kallt:(


Lite bättre!:)

Vakna klockan 6:20 med hostatack och ont i halsen. Älsklingen mata mig med smörgås, det kallar jag frukost på sängen:).

Vi mådde båda ganska dåligt så vi blev kvar i sängen och kollade på film och somnade till och från fram till 12.
Gick då upp och började dammsuga lite efter alla djur som stökar ner. Har även tvättat, diskat och duchat hunden. Efter det fick jag städa badrummet. Han blötter ner ganska mycket. Rollade av hans säng me, som va full med hundhår.

Nu på kvällen har jag och älsklingen varit och handlat lite och så åt vi lite kvällsmat med styvsonen när vi kom hem.

Nu sitter vi allihopa och kollar på guldkompassen, väldigt bra film:).

Underbart väder!
I dag gick jag upp redan vid 7. Har inte känt mig riktigt bra idag. Hosta, lite ont i halsen och feber-känsla. Många grannar är liggandes så det är något som går här.

Tog det ganska lugnt i början av dagen, tittade lite på film. Tog sedan en värktablett och kände mig lite bättre.

Har varit iväg och handlat lite, diskat, dammsugit och tvättat golvet och tvättat en tvätt.

Resten av kvällen blir lugn. Vi ska kolla lite på film.

Idag har det varit helt underbart väder ute. Varmt och växlande molnighet, mest soligt.

Nu får det vara bra!

Somnade vid 0:30 och vakna vid 1:05 igen och hade jätte ont i njuren. Tog en värktablett och kunde sedan somna om. 

Vakna igen vid 8 men låg kvar i sängen med älsklingen och kolla på film till kl 10:30.

Fick en macka på sängen av älsklingen som han mata mig med:). Det kallar jag frukost på sängen:))

Nu har äntligen pencelinen börjat värka så nu har jag inte såå ont längre:). Hoppas på att det ska vara sista gången jag har njurinvägsinfektion, för det är inte alls kul med smärtan som är. Jag föder hellre barn än har så ont.

Har diskat lite idag, varit i affären och handlat lite med styvsonen och varit med älsklingen när han har renoverat mc:n.

Annars har dagen varit lugn. Och ska så förbli. Har lånat en långfilm av grannen som vi ska kolla på sedan, Skotten i knutby. Den ska vara bra sägs det.


Uch vilken dag!

Vakna vid 5 och hade jätte ont i ena njuren. Va uppe och på toaletten och kissa i röret som jag lämnade till sjukan sen.
Lyckades somna om och vakna vid 8:30 igen och hade fortfarande välldigt ont:(.

Åkte till sjukan vid strax innan 12. Proverna går iväg till ett större sjukhus vid 12. Åkte hem och vilade lite. Hade då så ont så jag orka inte ens äta. Hade ringt min barnmorska tidigare och fått en akut-tid till läkaren vid 15:45.

Min styvson följde med dit för att hålla mig sällskap. Det gick jätte bra, förutom att läkaren dunka till mig i njuran för att kolla hur ont jag hade. Va ju inte särskilt glad över detta, då det gjorde välldigt ont:(. Fick utskrivet medecin så jag kunde börja med dom innan resultatet kommer i och med att jag hade så ont som jag har. Hämta ut det innan vi åkte hem. Tog en värktablett och en tablett som jag fick utskrivet och nu känner jag mig mycket bättre:). Så nu kanske jag kan sova hela natten utan att ha ont:).

Har varit en ganska lugn dag annars. Har suttit och kollat på fim med styvsonen. Medans älsklingen har varit ute och målat på mb-traktorn.

Resten av kvällen blir lugn.

Barnmorskebesök!

Gick upp vid 8 idag. Va hos barnmorskan idag kl 10. Och det gick bra. Mitt värde på hjärnet var mycket bättre:).
Däremot var det inte bra med njurarna. Hade lite bakterier i urinen och det läckte från njurarna, så det blir till att göra en mer grundlig odling imorgon. Det måste ju vara morgonurin. Sätts väll på en längre kur denna gången.
Mätte oxå magen och den hade växt en hel centimeter sen sist och det va bra. Jag följer kurvan som jag ska:). Och så lyssnade vi på hjärtslagen och det lät bra:).

Var och handla lite på vägen hem. Tog en liten extrarunda hem i det fina vädret.
Har ätit lite nu när jag och älsklingen kom hem och diskat upp lite.
Ska snart hämta en halvstyckad gris som vi ska packetera in i frysen. Och det är en del. Men då har vi kött ett tag, till nästa gång det är styck:).

Ska tvätta lite, annars blir det ganska lugnt resten av dagen.

Va gött!

Nu har jag vilat i två timmar, det va helt underbart:) . Behövde verkligen det. Höll på att somna sittandes i soffan.

Har precis käkat lite middag. Älsklingen gjorde potatis och köttbullar med brunsås.
Nu sitter vi och kollar på filmen djump, en bra film det.

Det blev inget handlande idag, så det får bli imån istället. Nu blir det lugnt resten av kvällen. Vi ska kolla lite på filmer, sen ska jag försöka somna normal tid idag fastän jag har sovit lite.

TRÖTT!!

Känner mig helt färig idag. Gick upp  vid  8 efter ca 8 timmars sömn. Men e trött endå.
När jag kom upp upptäckte jag till min stora fasa att det vräkte ner snö:(. Det e ju Maj månad nu, då ska det ju inte snöa. Det gick snabbt över till regn.

Har haft trevligt besök av några vänner på förmiddagen. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har tatt det mest lugnt. Måste dra och handla lite idag, annars blir det lugnt e ju så jäkla trött. Så det blir tidigt i säng ikväll.

Blev inte riktigt så

Skulle ju städat idag. Hamnade här vid datan istället. Har suttit och läst lite om regler och så för min älskling som har eget företag. Och det va ju inte att läsa heller. Nu efter en timme är jag äntligen färdig, så nu ska jag se till att få städat resten.

Får lite besök av vänner imorgon och då vill jag ju att det ska vara rent. Funderar på att gå bort till en granne och hälsa på imorgon när det endå ska regna. Så då är det ju lika bra att få städningen gjord.

Hade tänkt att hinna och se en film ikväll innan jag somnar med.

Underbar dag!

Blev väckt av telefonen i morse vid 6, va ganska trött då. Men som tur va lyckades jag somna om. Gick upp vid 8.
Sen bar det av till stan och göra lite bankärende och tanka bilen. Åkte sen till svinesund nära norska gränsen och shoppa lite mat.
Det e ju helt underbart väder ute idag. Solen skiner och det e ganska så varmt faktiskt då det inte blåser för det e ganska kallt i vinden.

Har käkat lite lunch. Hamburgare och mackaroner. Nu ska jag fortsätta med städningen. Vill gärna bli färdig med den nu. Typiskt att det ska regna imorgon, men det kan ju ändra sig fort. 

Vårstädning!

Gick upp vid 8 i morse. Sov dåligt i natt då älsklingen snarka så gott. Började med totalstädning av lägneheten vid 9 och slutade nu i kväll *pust*.
Har skrubbat väggar, tvättat en del, dammsugit och rollat vardagsrumsmattan. Den va full av hund och katthår *uch*, totalstädat köket och dammsugit lite. I morgon blir det resten.

Det är så gott nu när jag kan röra mig normalt igen:) och göra lite nytta än bara sitta i soffan. Hatar verkligen att sitta still.

Nu sitter jag och styvsonen å kollar på gladiator medans älsklingen har somnat så gott, som ett litet barn i soffan.
Han har varit i gång hela dagen han med. Han håller på att målar om en mb-traktor. Och styvsonen har målat ballkonger.

1:a Maj!

Gick upp vid 7:30 redan. Gick ut på en promenad med hunden och märkte att det var för kallt att ha sommarkläder idag.  Annars är det ju en sådan dag som man ska ha det ju. Lade ner det för några år sedan att tvinga på mig sommarkläder på 1:a maj, då jag blev sjuk:(.  Har inte ont av foglossningen längre då bältet hjälper så jätte bra:).

Har fått lite gjort idag. Gjorde omelett till frukost, diskade. Så har jag varit iväg och handlat lite mat och tankat en dunke med bensin till älsklingens mc. Så har jag totalstädat badrummet. Och varit hos en granne och druckit lite kaffe.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Kolla lite på någon film.