Underbart!

Blev lite sent i natt då jag och älsklingen fastnade framför en film. Gick upp vid 10.
Det där graviditetsbältet är verkligen bra, har inte så ont idag och inte njuren heller:).

Har varit iväg nu på förmiddagen med styvsonen och köpt lite färg, som han och älsklingen ska ha när dom målar.

Ska nu iväg till banken, inget roligt alls. Det är alltid sådan kö där och det brukar bara vara en kassa öppen:(. Sist jag va där fick jag vänta en hel timme och det var 8 nummer före mig:(.
Ska sedan hem och städa lite.

Ikväll blir det marinerad fläskfile, stekt potatis och brunsås.
Sen blir det att titta på någon bra film.

Tråkigt!

Utbetalningen av lönen  dröjer och jag sitter och väntar på att få åka å storhandla. Känner att det inte är någon mening att åka till affären för att kunna handla några grejer om man bor en bit bort. Lika bra att sitta här och vänta på att det kommer in lite mer.

Vakna i natt igen av smärta i ena njuren. Det är precis som någon  sätter en kniv i mig:(. Ska åka förbi sjukan sedan och hämta ett rör så jag kan lämna prov. Så får det bli en kur av medecin igen. Gick upp vid 8 och trodde ju att jag skulle få åka iväg och handla, men shi fick jag.

Sitter och kolla lite på Bigbrother på dvd:n med styvsonen och bara väntar.

Har inte så mycket smärta av foglossningen idag, då graviditetsbältet verka funka bra:).  

Äntligen!!

Hade ont lite i ena njuren igår:(. Vakna av det i natt, så nu är det väll dax för ännu en njurivägsinfektion:(. Va ju inte så länge sedan jag hade det och fick medecin för det.

Gick upp vid 8 i morse, och i och med att jag vakna i natt så e jag lite trött och seg nu.

Va hos sjukgymnasten i regnet förut och fick en överaskning. Mitt graviditets-bälte hade ÄNTLIGEN kommit:). Så nu går jag runt med det och hoppas att det ska hjälpa. Känner redan en liten förändring. 

Resten av dagen blir ganska så lugn. Ska ladda inför storhandling i morgon. Ska kolla lite film och bara slappa. E ju sånt där slappväder idag. Bara regn och regn. Men efter regn kommer ju solsken:), får hoppas på det i alla fall.


Sommar på väg?!

Gick upp redan vid 8:30 idag. Skulle göra lite ärende på stan. Det gick faktiskt bra denna gång:). Har inte såå väldigt ont idag:).

Men sikkert underbart väder det är ute idag:). Solen skiner och det är faktiskt varmt:).

Har suttit här och tagit hand om lite räkningar och gjort lite samtal, annars har det varit lugnt. Ska nu ut och sätta mig lite i solen igen med en kopp kaffe tänkte jag. Man får passa på att njuta av solen medans den är här. För sedan verkar det som att det ska vara dåligt väder igen i ett par dagar.

Ska försöka att städa lite annars blir det lugnt. Ska till sjukgymnasten imorgon så jag laddar inför det.

Ikväll blir det film som vanligt.

Resa

Gick upp första gången vid 7:30, men jag somna ju om då. Gick sedan upp vid 12:30 *upps*. Men jag va ju utvilad då:). Och jag hade inte så ont då:).

Efter en ganska lugn start bar det av med älsklingen å hälsa på svärföräldrarna. Styvsonen va kvar hemma med alla djuren.
Tog en kopp kaffe och tjöta lite sen åkte vi hem igen. På vägen hem handla vi lite mat. Eftersom det va mycket trafik tog det ett tag att köra så vi va inte hemma förräns nu på kvällen.

Nu kollar vi på film allihopa.

Imorgon ska jag in till stan lite ärende, så får hoppas på att det blir en dag utan så mycket smärta imån me.

Tråkigt väder

Blev lite sent igår. Jag och styvsonen satt uppe och tjöta till klockan blev 2, medans älsklingen låg och snarka så gott. När vi skulle lägga oss vakna han till liv. Jag och älsklingen fastnade framför en film, så jag somnade inte förräns vid 4. Så det blev lite sovmorgon idag. Gick upp vid 10.

Inget roligt väder idag. Regnade lite i förmiddags och det har varit mulet hela dagen:(. Men det ska bli sol och varmt snart igen sägs det, men det kan ju ändra sig fort.

Har varit en lite sväng i den lilla affären på förmiddagen. Älsklingen har målat lite, jag och styvsonen har kollat på tv. Är lite trött idag och har ganska ont idag, så resten av dagen blir ganska lugn.

Ska äta älsklingens köttfärssås till midda snart. Sen blir det väll film.

Här kommer ett magkort taget idag, då jag e i V.27+2.


Vilket underbar dag:)!

Somnade i tid igår me, redan kl 0:30 och vakna kl 10, och var då helt utvilad:). Hade inte så jätte ont heller:).

Har passat på att städa lite idag. Puttsat fönster, gjort rent elementen, diskat, bytt lite gardiner, puttsat spegelväggen och dammat. Så lite fick jag gjort idag:). 

V'ädret har ju varit helt underbart idag, men det fick bli en innedag med städning endå, då jag får passa på medans jag kan röra mig. Det kommer väll fler dagar med sol och värme.

Resten av dagen blir ganska lugn då jag känner att smärtan har blivit värre. Ska försöka hitta på något till middag, har inte kommit på något än.

Ikväll kommer det en bra film vi ska se, tror det  va på 6:an. Dödligt vapen 4.0. Har sett en gång innan och den e bra.


Var är sommaren?

Inget trevligt väder ute idag:). Mulet och vinden är kall. Nu vill jag ha sommar.

Somnade någorlunda bra tid i natt. Redan klockan 1 (tidigt för att vara mig). Och gick upp redan klockan 7. Men det va nära att jag kunde få en sömnlös natt. Jag har en fruktansvärd spindelfobi, så jag nästan borde söka hjälp för det. Så igår-kväll hände det som höll på att göra min natt sömnlös. Min styvson berättar för mig hur man under tiden man sover får i sig spindlar, små då alltså. Saken är ju den att varken om det skulle stämma eller ej har inte med saken att göra för mig. Utan det har med det att göra, att jag har en sådan förskräckelse för dessa djur att jag vill bara dö när jag hör namnet. Så saken blev ju inte bättre över att jag fick höra detta.
För några år sedan fick jag se en i duchen. Det slutade med att jag duchade på jobbet i en vecka.

Nog pratat om dessa äckliga saker!

Idag har jag varit i affären och handlat lite mat och varit med älsklingen ute med hunden. Annars har dagen varit ganska så lugn och det förblir den nog, då jag har ganska ont av foglossningen idag:(.

Ikväll blir det att kolla på Talang, ett jäkligt bra program tycker jag:).

Underbar dag!:)

Här är en bild på mig, min styvson och hunden när vi var på liten tur i Norge igår.



 
I dag är det strålande solsken ute, men det är inte så varmt. Vinden är ganska kall. Men det är ju bättre än snön vi fick igår. Men som tur är så var det inget som lade sig.

Dagen har varit ganska lugn hitentills. Ska till affären och handla lite sedan.

Har inte såå ont idag:), kan gå utan stöd:). Får bara hoppas att det håller i sig. Sov lite bättre i natt, förutom när katten höll på att riva badrummet. Den lekte lite med matskålen så det va kattmat i hela badrummet:(. Fick i alla fall 8 timmars sömn, och det är ju inte illa det:).
 
Förutom att jag ska iväg och handla så blir dagen ganska lugn.

Ikväll blir det film. Har inte kollat vad som kommer än, men det brukar komma bra filmer på 6:an.


Vilket aprilväder!

Sov inte alls bra i natt. Katten rev ner grejer och älsklingen snarka. Klockan 6 i morse kunde jag somna när älsklinen hade vaknat. Det blev 3 timmars sömn:(. 
 
Har varit  på en liten tur i Norge med älsklingen, styvsonen och hunden idag. Bor ju rätt så nära gränsen. Där snöade det, bara 1 mil ifrån oss och det kom en hel del. Snöade gjorde det lite här i morse, sen kom det lite regn. För en liten stund sedan var det strålande solsken ute och nu regnar det igen:(.

Annars har det varit en rätt så lugn dag. Ikväll ska vi kolla på en film, på 6:an klockan 21, som ska vara väldigt bra.


Tråkigt väder:(. Var e sommarn...

Somnade väldigt sent igår på grund av ont i höften:(. Vaknade inte förräns vid 13, fick nästan lite panik. Men jag fick sova läänge i alla fall:). Men foglossningen som brukar gå över efter en natts sömn fanns där när jag vakna endå:(. Så nu läängtar jag tills jag får mitt graviditetsbälte.

Dagen har varit ganska lugn. Har käkat lite middag. Älsklingen gjorde hamburgare:P, va längesedan jag åt det.

När jag vaknade snöa det ute, och nu regnar det, snacka om aprilväder. Nu ska det regna här i ett par dagar. Får hoppas att det blir soligt och varmt snart igen.

Ikväll blir det film och godis med älsklingen och styvsonen


Inget kul att vara datalös

Har varit datalös över en vecka:(. Våran kära data ville inte vara med mer. Men nu har vi äntligen inneskaffat en ny:). 
 
Lite uppdatering::

Dagarna har varit ganska lugna och tråkiga förutom när styvsonen kom hit i onsdags, då fick jag lite sällskap. Och han ska vara kvar här ett tag.

Har haft ganska ont av foglossningen. Har haft lite svårt att gå vissa dagar och då kan det vara lite roligt att ha en data så man har något att göra dom dagarna jag inte kommer från soffan. Styvsonen och hennes pappa är ute och målar på dagarna.

Var på mitt första efterlängtade besök hos sjukgymnasten i måndags förra veckan. Dom konstaterade att jag apsolut behövde ett graviditetsbälte. Men tydligen så skrivs det inte ut hur som helst. Dom måste i sin tur beställa det från ett större sjukhus ett par mil härifrån. Och dom vill inte bara skicka det utan att veta att jag verkligen behöver det. Och det har min sjukgymnast försökt att förklara för dom att jag måste ha ett sådant för att fungera. Nu verkar det som att dom har fattat och det ska nu vara på väg hit upp:).

Idag har jag, min älskling och min styvson varit på köpcentrat, Torp, i Udevalla. Där köpte vi bland annat datan, jätte liten och söt, kommer bild sen, mat, byxer till mig, (magen växer ju så det knakar så jag behövde lite större byxker), matvaror och så var vi på McDonnalds:P.

Nu ikväll har vi käkat marinerad fläskfile med stekt potatis och brunsås:P
Nu e älsklingen och styvsonen ute och lackerar en traktor. Sen när dom kommer in ska vi käka lite efterätt. Det blir varma jordgubbar och glass. Sen blir det film och godis:P.


Var e solen?

Inget roligt väder idag:(. Har regnat till och från hela dagen idag. Men imån ska det bli sol sägs det, men det kan ju hinna ändra sig tills dess.

Lilla Stisse springer ut och in hela tiden mellan regnanfallen. Denna bilden tycker jag hon ser för go ut på. Hon ser lite tyken ut här tycker jag..




Idag va jag uppe strax innan 7, så nu e jag trött.
Har suttit vid datan en stund och varit iväg och handlat. Älsklingen har röjt i garaget, så vi kan få in bilen.

Annnars har det varit en lugn dag. Har försökt att få tag på min barnmorska eftersom jag missa tiden igår:(, fick ju för mig att det inte va förrens nästa vecka jag skulle dit. Ringer dit hon ska vara på telefontiden mellan 11-12. Men då satt hon borta på sjukhuset idag, så jag ringer så klart dit med en gång. Får då veta att telefontiden där e klockan 14:30-15:30. Jag ringe så klart då vid 15. Och får då veta att telefontiden e mellan 11-12. Jag frågasetter ju så klart detta men får inget riktigt svar. Snacka om att man blir förbannad:@.

Ska snart laga middag och då blir det strimlad kebab med ris och salladsdressing *mums*.

Resten av kvällen blir lugn. Ska kolla på filmen som kommer på 6:an kl 21. Enligt reklamen verkar den vara ganska rolig:).


Lugnt och fridfullt:)!

Här kommer det en lite bild på älsklingen och våran hund Rambo. Den e tagen när vi e i Tanum och kollar på hällristningar på påskdagen.



Här kommer det ett kort på mig och magen:), som e taget idag. Nu e jag i vecka 23 +5.



Och mycket större ska den bli *pust*. Har nu cirka tre månader och två veckor kvar. Fast nu har det börjat att röra sig rejält i magen, hela magen rör sig när den flyttar på sig och man ser utanpå när den sparkar och det e ju inte lite heller:). Hade det inte bara varit för foglossninge hade det varit roligt jämt.


Idag har det varit en ganska lugn dag. Har kört grannen in till stan fram och tillbaka, då han inte har något körkort och här går inga bussar så man får gå en bit och dom går inte så ofta:(.
Har annars suttit vid datan jag och älsklingen och har försökt att komma in på en sida som har legat nere:(. Vi va tvugna att komma in då han e egenföretagare och har stort behov av denna sidan. Men nu äntligen e sidan igång igen:).
Vart lite trött idag, då det har varit en del liv i magen, så det har blivit lite vila idag me.

Ikväll kommer det en bra film på 6:an kl 21, som jag och älsklingen ska se. Den ska vara bra säger han.


En lugn och behaglig dag:)!



Våran lilla katt, Stisse löper. Hon har höllt på att skrika i en månad nu till och från:(. Hon e ju egentligen innekatt, men nu åkte hon ut i det fria. Vi bor ju väldigt bra så det finns ju ingen anledning till att hon ska behöva vara innekatt. Det e ju bara det att hon e ju inte stelireserad och hon får heller ingen p-piller, upps, men det blir ju lite gulligt med kattungar.

Idag har vi gjort lite bankärende och handlat lite mat. Annars har vi inte gjort så mycket idag. Har precis käkat middag. Det blev marinerad fläskfile med stekt potatis med brunsås *mums*.

Nu sitter vi och kollar på förkväll. Ikväll ska vi  kolla på någon film, antingen om det kommer någon bra på tv:n eller om det blir dvd:n.  Köpte tre filmer för ett litet tag sedan. En rysare som jag inte kommer i håg vad den heter och mordkomisionen del 1 och 2. Min älskling gillar inte mordkomisionen så det passar jag på att titta på när han har somnat. Han somnar tidigt, långt innan mig.

Idag kan jag gå igen utan stöd:), har inte så ont idag:).

En härlig påsk:)



Påsken va lugn och härlig
På påskafton satt vi ute hos grannen i solen en stund. Senare på dagen åkte vi och handlade lite. På kvällen åt jag och älsklingen marinerad fläskfile med stekt potatis och brunsås:P och myste:).

Igår va älsklingen ute och klöv ved. Jag tog det ganska så lugnt då jag hade ont av foglossningen. Jag körde grannen till hans gamle far fram och tillbaka på en snabbvisit på ålderdomshemmet.
På eftermiddagen åkte jag och älsklingen till Vitlycke museumet och kolla på hällristningar ute, då inte museumet hade öppnat för säsongen än. Då jag hade ganska ont av foglossningen gick jag med stavar, kan inte gå med kryckor då jag har för dålig balans för det, så vi var inte där så länge.
På vägen hem stanna vi och åt pizza:P. På kvällen spelade vi bingolotto, men vi vann inget som vanligt. Vi brukar inte vinna när vi spelar ihop, men vi har tur i kärlek i stället:).
Om ni vill gå in och kolla på Vitlycke museum ska ni gå in här. Det ligger i Tanum och öppnar i maj  http://www.vitlyckemuseum.se/Kultur_Default.aspx?id=45677




Idag har det varit väldigt lugnt, då jag har haft svårt för att gå:(, får hoppas på att det blir bättre snart. Resten av dagen blir lugn. Ska kolla på Johan Falk ikväll med  älsklingen och mysa.

Tjäna pengar enkelt på din blogg!

Blir lite snabbbloggande här då jag snart ska ut i det fina vädret. Va inne på en grymt bra sida där man enkelt kan tjäna pengar på sin blogg:). Gå in där och kika, det är en bra rekomendation:). Bloggar mer sedan.ac3a2d14542e3ceddb97410c2e65f8ad

Våren?

Undra om våren e på väg nu. Det e strålande solsken ute nu:). Känns som man börjar få lite vårkänslor:)I dag gick upp klockan 9 första gången, men va fortfarande väldigt trött då jag sov dåligt i natt, somande om och gick upp vid 11:30 igen. Sen va jag iväg och handla lite mat som jag missa sist. Och rensa lite i kylskåpet. Tänkte att jag skulle städa lite. Sen blir det lugnt. I kväll börjar Talang, och det får man ju bara inte missa:)

Härligt:)!

Va ju hos barnmorska igår och det gick jätte bra:). Blev ingen mätning av magen, då det va för tidigt. Fick mina provsvar på vad jag har för blod och andra standar-tester dom tar under graviditeten. Och jag är frisk:), det enda va då att jag har urininvägsinfektion, som då inte e så bra. Hämtade min medecin som jag ska ta nu i ett litet tag på apoteket innan jag gick till barnmorskan. Fick en lite rundvandring av min barnmorska me. Där barnmorskan sitter heter familjecentralen och e ett väldigt bra ställe:). Där finns även BVC och öppna förskolan, där man kan gå med sin bebis/barn och träffa andra mammor och pappor:). Himla bra att ha allt på samma ställe. Blev bjuden på kaffe av två trevliga tjejer som jobbar på förskoleavdelningen. Dom berättade hur dom jobbar. Blev ganska lugnt resten av dagen då jag va väldigt trött. Hade sovit dåligt natten innan. Men imorse hade jag sovmorgon:). Gick inte upp förrens vid 9:30. Idag känns det jätte bra:), har inte ont och känner mig utvilad:).