I väntans tider!

Nu är det inte alls långt kvar tills jag ska föda:). Är inte kul att gå höggravid i denna värmen så det blir snart hoppas jag. Nu är allt innhandlat till bebisen. Va iväg i fredags och shoppa barnvagn, spjälsäng, skötbord och bilbarnstol (bilder kommer på det). Ska snart inhandla en kamera.


På midsommardagen.....
va vi som sagt ute på havet och det va helt underbart. Det blåste lite men det va inte så farligt. Va ute på en ö och grillade korv och hade det allmänt trevligt:).
På kvällen åkte vi in till stan och käkade pizza alla fyra och det var trevligt:).


I går.....
va iväg och käkade frukost/lunch med vännerna ute. Sen åkte jag och älsklingen till svärföräldrarna som har sin husvagn på en camping ute på en ö utanför västkusten. Där åt vi middag och hade det trevligt:). Hände inte så mycket mer den dagen. Mycket gick till att ligga i köer och åka båt mellan öerna.


I dag....
har jag tagit det mest lugnt på morgonen/förmiddagen då jag har haft ont av foglossningen. Hade mitt graviditetsbälte i ett par timmar och då blev det bättre. Har sedan varit iväg och handlat mat, varit på lindex och handlat en boddy till bebisen och amningsbehåar till mig, lagat middag och diskat.

En trevlig midsommar!:)

Igår på självaste midsommarafton.....
kom dit hit två kompisar. Vi grillade korv, fläskfile och åt potatissallad med dom och grannen och hade det jätte trevligt:).
Lite senare på kvällen körde vi dom till en fest som vi senare hämtade dom ifrån.


Idag.....
har det varit ganska lugnt. Käkade frukost med dom två vännerna som stannar tills imorgon. Ska senare ut med båten en sväng. Väntar bara att älsklingen ska fixa färdigt båten så vi kan dra iväg.

En rolig och fullspäckad vecka!

Har sedan i måndags fram till och med i onsdags passat en kompis dotter på 5 år. Vi har varit ute och sparkat boll i det fina vädret, plockat blommor, ätit glass, matat änder på ett jätte fint ställe med små sjöar och varit och lekt med andra barn.
Annars har det varit som vanligt. Städat, lagat mat, diskat och tvättat om dagarna.
I torsdags var jag hos barnmorskan och det gick jätte bra. Magen växer som den ska, hjärtat slår som det ska, sänkan var som den ska och jag läckte ingen äggvita mer som jag har gjort innan. Så nu kan jag släppa tanken på havandeskapsförgiftning.

Trevligt:)!

Igår....
hade jag en jätte trevlig dag:). Åkte hem till min vän som jag skrev att jag skulle göra. Hon hade precis gått upp när jag kom. Hon skulle precis käka frukost och bjöd mig med. Så det blev en frukost till för mig.
Efter det gick vi in till stan i det jätte fina vädret. Där var det marknad så vi gick runt och tittade lite och var blandannat inne på Lindex och kikade. Efter det gick vi till ett jätte mysigt café som låg precis vid vattnet.
Hon är ny i stan och hade hittat ett jätte mysigt ställe i en skog som hon gärna ville hitta igen. Hon har precis som jag dåligt lokalsinne så hon kommer inte riktigt i håg var det stället var. Så vi gick, gick och gick. Vi hittade inte stället men det var fint där vi gick. Fick sedan veta att vi hade gått ca 8 km en väg, så det blev ju då totalt 1,6 mil. Inte så bra för mig kanske som är höggravid och gärna vill hålla foglossningen i styr. Det fick bli graviditetsbältet när jag kom hem, behövde det kände jag.
Resten av dagen blev ganska så lugn.


Idag.....
hade jag lite sovmorgon. Vakna vid 8:30 med träningsvärk överallt och foglossning. Hade graviditetsbältet ett tag. Har inte blivit så mycket gjort idag för min del idag. Har varit väldigt trött så jag har mestadels sovit.
Har fått lite kommentarer om saknad efter bilder på min blogg. Har för tillfälligt ingen kamera, men ska fixa det snart. Magkort kan jag ta med mobilen, så det ska jag snart lägga upp.

En trevlig dag!

Igår....
började dagen som vanligt med att jag gick upp med älsklingen och drack lite kaffe innan han åkte till jobbet. Efter det vilade jag en stund. På förmiddagen åkte jag hem till en vän som jag skulle ut och fika med. Vi fick med en kompis till henne och i hennes tur en kompis. Vi fyra hitta en jätte mysig äng där vi fika och spelade kubb och det kändes sen på kvällen att man hade rört sig, är ju inte såå långt kvar av graviditeten nu. Det va jätte trevligt:). Sen bar det av till affären och handla till middagen. Åkte hem och tog hand om tvätten,middagen och disken. Sen kollade vi på göta kanal 3.


Idag....
blev det lite sovmorgon. Vakna vid 6:45. Har käkat lite frukost och ska snart in i duschen. Ska sätta på en maskin tvätt och sen bär det av till vännen. Vi ska möta dom andra två inne i stan för att gå på shoppingrunda. Kan bli trevligt, nu när det är så fint väder ute med:).

Uppdatering!

I går......
hade vi en slappdag jag och älsklingen. Han skulle egentligen jobbat, men han tog en dag ledigt:). Vi myste hela dagen till film. Älsklingen puffade lite på magen och bebisen i magen sparka tillbaka. Det tyckte han va roligt så han gjorde så i ett tag. Det gjorde mig så trött så jag somnade och sov i två timmar ungefär. På kvällen åt vi varma smörgåsar till midda. Så det blev en riktigt latdag. Sen åkte jag och lämnade en bil som vi hade lånat. Blev bjuden på kaffe så jag fastnade där en stund.


Idag....
gick jag upp med älsklingen och drack kaffe med han vid 6:30. Efter att han hade åkt till jobbet dammade jag, diskade, städade badrummet och åt frukost. Sen blev jag så trött så jag sov en stund. När jag vakna igen dammsugade jag och tvättade golven. Åkte sen till en liten affär och handla lite. Handla bland annat dricka till älsklingen som jag åkte och lämnade till han på hans jobb. Sen åkte jag till en bekant och hälsade på. Vi drack lite te och kaffe och prata lite. Åkte sen till affären och handla lite mat inför middagen. Det blev marinerad fläskfile med stekt potatis och brunsås. Sen diskade jag och tvättade.

I väntans tider!

Nu är det slutspurten på graviditeten. Nu när det närmar sig börjar jag bli mer otålig. Men jag får snällt vänta. Läste nu på nätet att lungorna  är inte helt färdigutvecklade. Och det är ju viktigt att dom är det.

I torsdags.....
sov jag bort nästan hela dagen. Har som ni kanske har läst innan varit väldigt trött nu i ett tag. Bebisen i magen är så aktiv så den tar väldigt mycket energi. I onsdags kändes det som bebisen vände sig i magen och det gjorde mig väldigt trött, så det va väll därför nästan hela torsdagen gick till sömn.

Igår.....
va vi på resande fot. Blev ett par mil och det va väldigt skönt att få slippa att köra för en gång skull. Då min älskling inte har något körkort, så är det jag som har fått köra. Han har jobbat mycket och har inte haft tid att ta körkort. Men han ska iväg när han blir ledig sedan och ta en intensivkurs. Men igår fick jag en kompis till att köra:). Har haft lite problem med att köra långt. Har haft problem med min ena höft sedan jag va liten som blir värre när jag är gravid. Och tycker då det blir jobbigt att sitta låst i en bil å köra långt. Sitter jag bredvid kan jag ju vara lite mer rörlig. Magen börjar nu oxå bli lite i vägen för ratten. Va och hämta lite saker vi har lånat som vi va tvugna att hämta i en annan stad som vi sedan fick lämna till styvdottern. Blev bjudna på kaffe hemma hos hennes mamma innan vi sedan åkte hem igen. Då hade vi varit på resande fot från klockan 10:30 till 22.

Där i mellan hade jag även en tid till barnmorskan. Det gick jätte bra. Jag hade ingen järnbrist och det va ju bra de:). Däremot läckte jag lite äggvita. Det kan bero på två saker. Antingen är det havandeskapsförgiftning eller njurarna. Eftersom jag inte har huvudvärk och sänkan var bra så kan det inte vara havandeskapsförgiftning, som tur är. Har ju haft lite problem med mina njurar under graviditeten, då jag har haft två njurinvägsinfektioner. Känner av lite i njurarna men jag har ju inte ont, så det kan ju vara orsaken att det är njurarna som spökar för mig. Men det kan vara orsaken till att jag läcker äggvita.
Mycket riktigt så hade bebisen vänt sig om. Så nu ligger den med huvudet neråt, men den kan fortfarande få för sig att vända sig tillbaka. Och det hoppas jag inte. Då jag med min andra graviditet fick röntgas då hon låg i rumpsätet för att få veta att jag inte kan föda ett barn så, så hoppas jag att bebisen ligger kvar där. Henne fick jag åka in på sjukhus med för att vända henne riktigt i magen.

När vi kom hem somnade älsklingen nästan med en gång. Jag hade lite svårare med det eftersom jag va så övertrött. Satt här vid nätet en stund, diskade lite och kollade lite på en film. Grannen hade fest och det märktes verkligen. Han spelade inte lite lågt på stereon:(. Klockan 2 lyckades jag somna och då spelades det fortfarande hos grannen. En annan granne på andra sidan hade oxå fest. Där gapades det för fullt från ballkongen när dom var ute och rökte, men dom hördes inte lika mycket som grannen ovanför.


Idag....
väckte älsklingen mig vid 7:30. Han skulle iväg och jobba en stund idag. Det hanns med lite myspys och kaffe innan han åkte iväg.
När jag sedan kom ut till köket och tittade ut på parkeringen fick jag till min stora fasa se att det står en bil parkerad nästan helt bakom kompisens bil (som jag lånar). Och jag ska iväg till affären och handla. Hoppas att jag inte stöter på denna människa, med tanke på mina graviditetshormoner *s*. Hur jäkla dum får man vara. Människan kan ju inte ha varit nykter när denna person parkerade så dumt. Jag får snällt gå till affären och handla det viktigaste och så får jag vänta med resten till senare, då kanske människan själv har hunnit upptäcka hur dumt bilen står.
Idag ska älsklingen inte jobba så länge. Han kommer nog lagom hem till fotbollen. Jag är inte så intresserad av fotboll men när det är så här stora tävlingar kollar jag gärna lite för då är det ju mer spänning.
Annars blir det en ganska lugn dag. Ska försöka städa lite sen. Till kvällen blir det någon god middag och mys med älsklingen till någon bra film.




Längtar!!

Nu längtar jag väldigt mycket efter bebisen jag har i magen. Det har jag ju så klart gjort hela graviditeten, men nu när det inte är sååå långt kvar så längtar jag desto mer. Börjar få tankar på att ge mig ut och promenera låångt så jag kan få igång det, men det är ju inte heller så bra. Jag får snällt vänta ut så bebisen blir helt färdig där inne. Ska bli väldigt roligt och spännande och se va det är för något kön. Va ju meningen att vi skulle kolla upp det, men eftersom jag har haft problem med foglossning och då har haft problem att köra så långt så har det inte varit möjligt att åka iväg och kolla det. Där vi bor kan dom inte göra det utan vi måste åka rätt så långt för att göra ett sådant ultraljud, som då är privat, som man får finansiera själv. Så det är ju inte vilket sjukhus som helst som utför det. Men jag tror att vi väntar en liten kille. Min mage står rätt ut och det har den gjort med mina två andra pojkar. När jag gick med min dotter hade jag en jätte bred mage och så gick jag dessutom upp på lite andra ställen. Det har jag inte gjort nu och det är jag väldigt glad för.

Idag fick jag sovmorgon, *härligt*. Ställde larmet på 8, men lyckades stänga av det och vakna klockan 8:45. Blev lite stressigt då. Jag skulle vara på banken klockan 10, men jag hann:). Jag var där redan 9:50:). Efter banken bar det av hemmåt igen och äta lite frukost. Sen satt jag vid datan en stund och kollade upp lite grejer på nätet.
Sen bar det av till affären och handla lite mat och dylikt. När jag kom hem satt jag och ringde lite samtal.
Älsklingen skulle jobba länge idag som han brukar:(, men han ringde tidigare och var på väg hem:). Så då började jag med middagen. Tråkigt nu när han är borta så långa dagar. Är van vid att ha han lite närmare för då kan jag träffa han när jag vill. Nu är han inte såå långt bort heller men det blir inte lika lätt att ta sig dit och hälsa på.

Har käkat lite middag och nu ska vi fika lite jag och älsklingen♥. Nu klockan 21 kommer det en väldigt bra film på 6:an:). Jag har sett den innan men ser den gärna igen. Kommer bara inte ihåg va den heter. Så nu blir det bra film och fika med älsklingen ikväll♥.

Tänk va bra livet kan årdna sig om man bara träffar rätt person♥:).

Lite uppdatering!

Har haft lite att göra och har då inte haft tid att blogga.


Igår.....
väckte älsklingen mig vid 6:30 så vi kunde dricka lite kaffe innan han skulle till jobbet. Tycker det är mysigt att få se han innan han åker iväg.
Satt här vid nätet en liten stund och kollade upp lite grejer och hade ett halvt öra på tv4:a nyhetsmorgon. Blev väldigt trött efter ett litet tag, så jag vilade en timme ungefär. Känner att jag har börjat bli väldigt trött nu när det inte är så länge kvar innan jag ska föda.
Gick sedan in till stan för att uträtta lite bankärende och handla lite i mataffären. Sen till strax efter lunchtid kom älsklingen hem så åt vi lunch tillsammans, sen åkte han och jobbade igen. Lite senare dök några vänner upp och var här en liten stund. När dom hade åkt diskade jag och tvättade. När älsklingen kom hem åt vi midda.
Tog sedan hand om tvätten och sen kollade jag och älsklingen på en film.


Idag......
väckte älsklingen mig igen innan han åkte. Sov som vanligt en stund innan jag gick in till stan och uträttade lite mer bankärenden. Gick sedan till älsklingens jobb och lämnade lite lunch till han. Sen gick jag till affären och handla lite mat.
Efter det att jag kom hem har jag i stort sett suttit i telefonen. Skulle ringa om en räkning från norge. Satt och vänta i ungefär en timme (helt sjukt). Har ringt lite andra samtal me. Har förberett middag oxå. Väntar nu bara på att älsklingen ska ringa och säga att han är på väg hem så ska jag fortsätta med maten. Det blir marinerad karre med stekt potatis och brunsås :P.
Till kvällen blir det mys med älsklingen till någon film och lite godis.

Dagen som försvann!!

Somnade tidigt igår, redan strax efter 22. Vakande kl 5 och var klarvaken. Somnade om efter en timme igen och sov till strax innan 7. Då var det någon som vakna i magen. Det är en ganska livlig en:).

Jag och älsklingen kollade lite på film och käkade frukost och så satt jag lite på ballkongen och solade. Vid 10 va jag jätte trött. Den lille i magen tar välldigt mycket energi, så jag däckade och vaknade inte förräns vid 15 igen. Kändes lite tråkigt att nästan hela dagen hade gått:(. Gick upp och lagade lite midda. Har även varit i affären och handlat lite, bland annat godis nu till kvällen när jag och älsklingen ska mysa till tv:n ♥:).

Nu ska jag och älsklingen dricka lite kaffe så man känner sig som en människa igen, känner mig lite slö nu när jag har sovit så länge på dagen. Men det är tur att jag endå kan somna till natten. Behöver så mycket energi som möjligt nu känner jag.

Tur att älsklingen är ledig från jobbet imån med:), han skulle egentligen ha jobbat idag. Får försöka att vara lite mer social imorgon.

Gud va roligt:)!

Det va verkligen kul att Jill vann talang 2010:)! Snacka om att ha sångröst. Blev nästan lite tårögd när hon stod där på scenen och sjöng. Rätt person vann verkligen:)).

Bebis in action!

Då har man lyckats städa lite idag i alla fall. Bebisen verkar vilja vända på sig i magen, så det har inte varit så lätt att röra sig idag. Den har varit i farten nästan hela dagen. Så nu hoppas jag bara att den kan sova lite snart.
Förutom städning så har jag och älsklingen varit och kikat lite i stan, efter han slutade jobbet. Käkade lite och hade det allmänt mysigt ♥:).
Sedan vi kom hem har vi bara slappat. Jag och älsklingen ska ta lite fika och snart kolla på poskårdsmiljonären och sen kommer ju talang:).

Fullspäckad dag!

Älsklingen väckte mig vid 6:15 i morse. Han ville ha lite kaffesällskap innan han gick till jobbet.
Har suttit en liten stund här på nätet, tittat lite på nyhetsmorgon på tv 4:a, ringt lite samtal. Och så har jag dammat och diskat lite. Ska nu sätta på en maskin tvätt, städa badrummet, dammsuga och tvätta golven.
Tänkte jag skulle hinna med och sitta en stund i solen, innan den försvinner från balkongen, och vila lite.
Ikväll blir det mys med älsklingen till tv:n. Talang kommer ju på tv och det får man ju inte missa.

Lite uppdatering!

Har väll egentligen inte hänt så mycket sedan jag blogga sist. Har försökt att ta det ganska lugnt då det inte är såå länge kvar tills jag ska föda. Känner av dom där trevliga förvärkarna nu när jag är in action, som går runt på stan och så. Som sagt, har ju lite svårt att vara still, men nu får jag ta lite småpauser ibland och lite vilning mitt på dagen när kroppen säger ifrån.
Det känns nu att bebisen inte har så mycket platts i magen längre när den försöker att sträcka på sig och puffrar på mina revben.
Annars har det som sagt varit rätt så lugnt. Älsklingen jobbar och står i långa dagar så jag är mycket hemma ensam. Men det är rätt så tryggt att han inte är så långt hemmifrån om det skulle vara något. Och ibland kommer han hem på lunch:).
Idag har jag suttit ute i solen lite och försökt att få lite färg, lyckades väll någorlunda. Har lätt för att få färg snabbt, men nu när jag är gravid har jag inte riktigt det pregmentet. Och det kan ju bero på att jag har gjärnbrist med. Då brukar man vara ganska blek. Annars har jag duchat, diskat lite, ätit och varit hos älsklingen och ätit lunch.

Resten av dagen blir ganska lugn. Känner mig lite slö i och med att det är så varmt och att jag har gjärnbrist.
Får se när jag kikar in här igen och skriver lite.