Pust suck och stön!

Ja överskriftern säger allt. Det va ungefär så det kändes när jag gjorde stan idag. Hade en tid att passa klockan 11 idag inne i stan. Fick en bra parkering:). Skulle sedan handla inför påsken när jag endå va inne i stan. Men vilken trafik det va:(, har affären precis framför mig, ska bara över korsningen, men det var bara omöjligt. Så det var bara att parkera en bra bit bort. Kommer fram till affären och upptäcker att jag inte har någon peng till kundvagnen. Ringer och pratar med min älskling som tycker att jag ska komma hem och åka tillbaka till affären med honom senare så han kan hjälpa mig, i och med min kraftiga foglossning och sammandragningarna jag har. Tror ni jag gjorde detta?! Så jäkla enveten jag e så går jag ju självklart in, tar två korgar som jag fyller. Men jag drog ju inte med dom hela tiden. Jag ställde dom lite var stans. Fick gå till bilen två gånger. Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit, har bara tatt det lugnt. För nu känns det att jag lever. Fördelen e ju endå att jag har handlat färdigt inför påsken och att kunderna inne på COOP var välldigt snälla och flyttade på sig när jag kom:). Det är inte vanligt att folk gör det speciellt inte när det e mycket folk, som det va idag, fastän jag har en jätte mage nu. Jag hoppas att jag har mer posetivt att skriva om imorgon:).

Kommentarer
Postat av: Becca & baby

Du får ta o lägga upp magbilder så vi får se magen :)



Tack, hoppas min lillasyster tycker samma sak ;) Hon är lite galen i att duka så hon delar nog ut dom och massa koppar imorn :)



Ja, och det blir bara roligare och roligare för nu kan han nästan hålla huvudet uppe och ser sig om efter saker och sånt :)



Kram.

2010-03-30 @ 23:37:55
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: Becca & baby

Ja, längtar verkligen tills han börjar prata, han är fortf väldigt tystlåten, gråter väldigt sällan också o det är skönt :)



Ska vi följa varandra på bloglovin? :)

2010-03-31 @ 00:09:59
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: Becca & baby

Roligt, har lagt till dig med :)



Han har nyss börjat jollra lite, så vi får se. Försöker prata med honom en del och ska börja med några lekar (har skrivit om dem på bloggen) som ska vara bra för utvecklingen av olika sinnen hos bebisen :P

2010-03-31 @ 00:39:31
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: Johannah

hej, cool blogg. hur är det med dig? kram

2010-03-31 @ 01:31:15
URL: http://johannahs.se
Postat av: Becca & baby

Sv: Nej, han vaknar typ 2-3 gånger för att äta bara :) Så det går superbra. Ska nog också gå och sova snart, har lite problem att komma i säng, annars så går allt bra :P

2010-03-31 @ 02:12:59
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: marre

fin blogg! :) allt bra?

2010-03-31 @ 05:23:38
URL: http://marrema.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0